Dijkhuis andijk
4.57 / 5.0
(0228) 59 30 70

Beoordelingen

Personeel gezocht voor de bediening,spoelkeuken u kunt reageren via contact.


Beoordelingen restaurant

Diverse bezoekers aan ons restaurant hebben hun mening gegeven over de maaltijd, de service en de ambiance. Hier kunt u de beoordelingen lezen.

Om onze service en kwaliteit van het eten en drinken up-to-date te houden, lezen wij graag wat u ervan vond. Ook wanneer het niet voldeed aan uw verwachtingen, stellen wij uw mening op prijs. U helpt ons dan waar nodig te verbeteren.

17 x
3 x
1 x

Gemiddelde beoordeling van Dijkhuis

4.42 / 5.0

Beoordeling toevoegen


Anoniem

2017-05-05 20:16:58

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Samantha Smidt

2015-06-17 16:57:50
Altijd weer heerlijk eten bij het Dijkhuis!

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Mieke Bakker

2015-04-15 11:56:24
Wij vermaken ons prima. Super kindvriendelijk.

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Joe Hodge

2015-01-29 11:05:54
Wonderful food and service, had a great evening thank you

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Loes Peterse

2015-01-21 20:31:07

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Loes Peterse

2015-01-21 20:31:07

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Gon van Klaveren

2014-12-04 16:27:53
Wij waren zonder kinderen , maar de speelruimte zag er leuk uit.

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Joey Sjoers

2014-12-03 15:40:26
Heerlijk lekker gegeten Goede hoeveelheid

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



sandra kok

2014-12-03 15:30:46

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Anoniem

2014-11-13 15:11:23
We komen al jaren bij jullie eten en vinden het heerlijk! Maar om eerlijk te zijn vonden we de vorige indeling van het oude pand gezelliger en was het echt een restaurant. Het ziet er nu ook heel mooi uit zo met die aquarium en open keuken, maar het nadeel daarvan is dat je niet rustig eet door het harde praten van het personeel in de keuken. Het ziet er best hectisch uit terwijl je eet. We hebben nu eerder de neiging om alleen af te halen helaas.

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Anoniem

2014-11-01 11:33:20
Je wordt altijd goed geholpen door het personeel

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Jelly Zuidersma

2014-10-28 18:13:23

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Annemiek van der Blom

2014-10-23 21:39:15
Heerlijk gegeten samen met mijn zoon. Pizza shoarma voor mezelf en een kindermenu voor mijn zoon. Had alleen iets meer shoarma op de pizza gemogen, maar dat lag echt alleen aan deze keer. Andere keren was dat gewoon goed/ voldoende. De speelruimte voor kids is echt een heel groot pluspunt. Kids vermaken zich uitstekend (tijdens het wachten en als zij al klaar zijn met eten) en als ouder zijnde kan je rustig aan dooreten.

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



ingeborg groot-de vries

2014-10-19 11:04:21
we hebben niet in het restaurant gegeten, maar hebben afgehaald.

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Bart de Groot

2014-10-15 20:36:08
Gisteravond weer prima gegeten bij het Dijkhuis met heerlijke pizza's, saté en falafel. Leuke afsluiting van een verjaardagsfeestje, zelfs heel attent met slingers boven onze tafel! Tot een volgende keer.

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Joyce Simmons

2014-10-13 14:55:10
I would starve without you. Love the ribs so very much miss the BBQ sauce. Pizza fantastic.

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Zorana van Iterson

2014-10-13 07:29:11

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Cynthia Elstrodt-blom

2014-10-12 23:27:18
Ik kom zelfs uit zwaag vandaan om eten te halen bij dijkhuis. Ik denk dat dit genoeg zegt. Het eten is van zeer goede kwaliteit. Je krijgt veel eten voor weinig geld als je bijvoorbeeld vergelijkt met de wat grote namen qau pizza tenten. Het personeel is altijd vriendelijk en de zaak ziet er op en top uit!!

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Jorin Elstrodt

2014-10-12 22:14:00
Superleuke eigenaren en goed personeel. Verse ingrediënten zorgen voor een goede maaltijd. Wij komen altijd terug, voor ons geen dominos of Newyork pizza.

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Smithg207 Smithg207

2014-10-07 09:37:56
I got this website from my friend who told me concerning this web site and at the moment this time I am visiting this web page and reading very informative content here. degadckkggdebeek

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen



Anoniem

2014-10-02 18:51:04

Beoordeling

Het eten
De bediening
Sfeer in restaurant
Hygiëne
Speelruimte voor kinderen

Uitleg bij onze medailles

Goud

Het gemiddelde gecombineerde cijfer is 4 of hoger. 

Zilver

Het gemiddelde gecombineerde cijfer ligt tussen de 3 en 4. 

Brons

Het gemiddelde gecombineerde cijfer is 3 of lager.

Winkelwagen