Dijkhuis andijk
4.55 / 5.0
(0228) 59 30 70

Beoordelingen


Beoordelingen online bestelling

Diverse mensen die bij ons online hebben besteld, hebben hun mening gegeven over de maaltijd en de service. De beoordelingen kunt u hier lezen.

Om onze service en kwaliteit van het eten en drinken up-to-date te houden, lezen wij graag wat u ervan vond. Ook wanneer het niet voldeed aan uw verwachtingen, stellen wij uw mening op prijs. U helpt ons dan waar nodig te verbeteren.

86 x
6 x
0 x

Gemiddelde beoordeling van Dijkhuis

4.63 / 5.0

Beoordeling toevoegen


Anoniem

2017-06-14 14:30:34

Beoordeling

Het eten
De bezorging



R. Alberts

2017-06-08 00:52:37
Heerlijk gegeten, alles netjes op tijd. Spareribs waren goed gaar. Beleefd en vriendelijk personeel.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Kirill Schilp

2017-05-14 14:27:49
Hoi. bij zo veel bestellingen heb nog steeds 55€ gespaart? Werkt punten sisteem wel?

Beoordeling

Het eten
De bezorging



J.G Nierop

2017-05-07 12:10:25
Het was weer smullen!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2017-05-01 22:14:23
Het eten was goed van smaak, op tijd geleverd en de porties waren ruim voldoende. Het had alleen nog iets warmer kunnen wezen bij aflevering.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2017-04-24 17:45:28
Het is altijd goed. En heerlijk.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2017-04-24 12:58:18
Duurde veel te lang !!!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Monique Weisz

2017-04-21 15:14:56
Ontzettende goede service en kwaliteit. De bezorger kwam precies op het tijdstip van bestelling en de pizza's waren heerlijk! Wij hebben ons adres voor de pizza meetings gevonden!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2017-04-20 12:10:35
Het beste pizza George(hij werkt ook in Action) is mega specialist - bijna Pizza Masterchef. Pizza crème fresh met bacon is meister stick.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2017-04-01 19:00:12
Er ontbrak iets bij de bestelling, even gebeld en een half uur later kwam de bezorger terug met €3,- terug en een ben & jerry ijsje, super opgelost! Erg fijn, en het eten was ook lekker uiteraard.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2017-04-01 11:42:34
Nette en vriendelijke bezorger. Alles netjes verpakt. Friet los dus die was prima. Grote porties. Niet vet. Alles goed op smaak.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2017-03-26 12:12:18

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Arjan Schouten

2017-02-08 11:31:17
Jammer dat het niet compleet was. Turks brood werd niet meegeleverd

Beoordeling

Het eten
De bezorging



JG Nierop

2017-01-19 16:33:30
Het was weer smullen. Blijft wel jammer dat die rode pittige dressing niet meer deel uitmaakt van het gekozen gerecht.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Gert-Jan Sipman

2017-01-09 11:35:27
Zoals altijd! Zeer goed gegeten.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Bertus Goedhart

2017-01-05 12:08:56
Vlees was primaalleen jammer dat de broodjes als twee schijfjes in het bakje lag met wat vlees er tussen was echt totaal aan puin

Beoordeling

Het eten
De bezorging



J.G Nierop

2016-12-27 15:15:28
De kwaliteit van de spareribs liet dit keer een wat mindere indruk na. Het vlees was droog en zeer moeilijk van de beentjes te verwijderen. Alles daarom heen was heerlijk. We missen nog steeds het bakje rode pittige saus wat in eerder tijden wel werd bijgeleverd. Het staat ook nog steeds bij de menukeuze afgebeeld. Dus waarom dat niet bij geleverd?

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Joeri Roeterink

2016-12-08 16:48:53

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Gekke Gerret

2016-11-29 15:36:29
Het eten was zoals gewoonlijk weer fantastisch! Alleen kunnen de bezorgers in het weekende ons bedrijf altijd lastig vinden... Terwijl het het grootste van het WFO is en we de instructies altijd duidelijk bij de bestelling vermelden.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2016-11-22 15:33:12

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Maarten Verbruggen

2016-11-19 12:10:49
Gewoon goed en lekker.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



2016-11-04 18:22:54

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Leo van der Linden

2016-10-31 19:38:34
's morgens een bestelling gedaan op internet voor 19.30 uur exact op tijd bezorgd. Klasse Meerdere keren besteld, vonden de spareribs dit keer een beetje taai.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Gert-Jan Sipman

2016-10-31 16:00:12
Altijd top verzorgd en lekker vers bereid!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2016-10-30 12:23:37
netjes bezorgd, en eten was uitstekend!! voor herhaling vatbaar

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Annemiek van der Blom

2016-10-28 11:35:54
Wat weer heerlijk. Hebben heerlijk genoten. Varkenshaas was perfect,, gekruide aardappeltjes waren perfect gebakken. Zaten heerlijke kleine stokbroodjes bij, zou misschien nog lekkerder zijn met een klein beetje kruidenboter erbij.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Bianca Jansen

2016-10-27 16:15:02
We hebben 2avonden eten moeten bestellen .Eerste avond snitzel met champignonroomsaus en patat. Het was super. Patat heerlijk gebakken snitzel ook en de saus was ook super. De groentes die er bij zaten was ook heerlijk. 2de avond varkenshaas met room saus... Super gebakken. Lekker mals heerlijk.. Je krijgt er genoeg extra s bij zoals turksbrood en rauwkost... En voor dat geld... Complimenten aan de kok en de bezorging was snel en het eten was heel warm... Toppie... Succes verder

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Lisa Nijman

2016-10-23 13:03:24
Leuk dat ik er een briefje bij kreeg waar 'eetsmakelijk!' op stond van Kelly

Beoordeling

Het eten
De bezorging



J.G Nierop

2016-10-14 11:43:44
Het was heerlijk en allemaal picobello!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Annemiek van der Blom

2016-10-07 18:21:18
Helaas was de varkenshaas deze keer wel heel erg taai. Waardoor ook de smaak niet helemaal was zoals ik het gewend ben van jullie, zat ook niet veel saus bij. Normaal is ie altijd heerlijk. Aardappeltjes, salade en stokbroodjes wel goed. Hopelijk de volgende keer weer net als altijd.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2016-10-06 20:30:03
Vandaag voor het eerst besteld maar wat was het super. Eten zag er goed uit, was warm en ruim voldoende. Ook de presentatie wat top. Kunnen velen nog wat van leren! Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



jan nierop

2016-09-24 13:18:50
de aardappelschijfjes waren te hard gebakken en niet warm.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2016-09-08 20:34:46
Supersnelle bezorging! Eten was superieur echt waar voor je geld dus verblijf je op grootslag dan zou ik zeggen doen!! Goed eten voor een normale prijs.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Sandra Schalkwijk

2016-08-25 13:08:50
Prima lekker Al eerder besteld nogmaals voor herhaling Zou alleen de keuze willen saus van het gerecht wat ik had zou liever knoflook ipv sate die er standaart bij zat Voor de rest prima advieseer t mensen daar ook te bestellen goede prijs voor t eten

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Ineke Bollen-Hakvoort

2016-08-04 17:17:07
Tis altijd goed en lekker

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Marlinda Sneek

2016-05-17 21:49:55
Super lekkere malse zuid Amerikaanse spare Ribs Lekkere appel komkommer salade Heerlijk was het

Beoordeling

Het eten
De bezorging



kees laan

2016-05-17 20:30:54
goed van smaak en overdadig gevuld.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Cor Smit

2016-05-11 11:27:45

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Tinus

2016-05-01 15:03:26
Het eten is altijd lekker en altijd warm! Pizza, Spareribs, Lasagne of Donner, alles is lekker! Alle extras zitten er voor mij altijd bij! Bezorging is altijd vriendelijk en snel. Prima restaurant!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2016-04-18 12:41:15
Heerlijke pizza en perfect op tijd bezorgd!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2016-04-03 12:12:39
De lasagne was zeer smaakvol en ook goed op temperatuur. Ook was de döner (kip) schotel en de daarbij geserveerde friet en salade een heerlijk maal. Kortom een aanrader en dit gaan wij zeker nog een keertje bestellen.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2016-03-21 21:00:07
We halen de bestelling altijd op en is altijd keurig op de afgesproken tijdstip gereed.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



M.a Sneeboer

2016-03-15 11:48:14

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Gert-Jan Sipman

2016-03-07 11:34:57
Erg lekker en zeer vers eten! En de bezorging is top! Zeer blij met jullie

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2016-03-02 15:34:58
Het was weer overheerlijk. Bedankt

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Tim Preijer

2016-02-27 19:21:55
Lekker gegeten, mooi op tijd. Voor herhaling vatbaar

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Wim Meester

2016-02-27 18:01:49

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anita Koper

2016-01-24 17:06:35
Wij genieten regelmatig van alle heerlijke pizza' s . Ook de bezorging is top !

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anita Koper

2016-01-24 17:06:34
Wij genieten regelmatig van alle heerlijke pizza' s . Ook de bezorging is top !

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Nathalie Meester

2016-01-24 16:49:43
Het eten kan natuurlijk altijd beter en verbeterd worden! Altijd voldoende eten en goede levering gehad! Bezorging altijd op het juiste tijdstip dat wij uitkiezen, en snel bezorgd! Nu gaat dat al snel als je er vlakbij woont :) Ga zo door!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Bertus Goedhart

2016-01-14 11:41:16
Alleen was het niet goed we hadden iemand die alerchies is voor uien word besteld zonder groente alleen vlees word bezorgd' met groente bellen we daarover word gezegd haal de uien er maar tussen uit gaat niet lukken natuurlijk uien hebben er al ingezeten he dus gaat fout vind ik slechte service man heeft dus niet gegeten het eten was heerlijk maar absoluut niet warm patat was vergeten is later dan wel gebracht dus waarom dan geen ander broodje je moest toch al rijden erg jammer allemaal Bertus goedhart

Beoordeling

Het eten
De bezorging



paul pkdeuren

2016-01-14 11:33:10
Lekker gegeten. Helaas aan de koude kant. Bijlage niet bezorgd, werd later netjes nageleverd.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2016-01-05 07:48:08

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2015-12-14 14:43:47
Het eten was erg lekker alleen jammer dat er 4 knoflooksaus bij had moeten zitten en er werden er 3 geleverd, dus er moest verdeeld worden

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2015-12-06 14:00:55
Helaas hadden we 4 Margaritha gekregen ipv 2 Margaritha's en 2 Mozerella pizza's. Of er zat heel weinig Mozerella op de pizza. bezorging keurig op tijd en ook met de extra wensen was rekening gehouden.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



andre weel

2015-10-26 15:15:46
Het was heerlijk

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2015-10-24 15:38:31
Het is altijd goed bij Dijkhuis, super.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2015-09-18 12:05:53
Het is altijd feest met de pizza's van Dijkhuis ! Online bestellen en bijna altijd tussen 30 en 45 minuten kunnen wij smullen van alle mogelijke combinaties lekkere pizza's van Dijkhuis. Echt lekker!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Petra Hoogland

2015-09-13 11:31:55
Het is altijd goed en lekker niks op aan te merken bezorging is ook goed

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2015-08-31 11:28:38
Was weer prima verzorgd

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Ruud Nolles

2015-08-21 12:34:57
Heerlijk

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Lia Zwan

2015-08-05 12:48:18
Smaakte prima !!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2015-07-23 18:16:25
Eten smaakte goed en was precies op tijd! Alleen het contant betalen gaat niet helemaal goed bij jullie. Heb nu 2 keer besteld waarin ik aangaf contact te willen betalen en beide keren gaf de bezorger het eten zonder naar geld te vragen. Op het bonnetje staat ook betaald terwijl dat dus nog moet gebeuren. Het is dat ik eerlijk zeg dat ik nog moet betalen anders had ik al 2x gratis eten gehad.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2015-07-12 10:13:44
Het eten was heerlijk. De laatste keer ontbraken helaas de ijsjes bij de bestelling.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2015-07-06 15:36:34
Lekker makkelijk vanuit je luie stoel bestelling plaatsen. Heerlijk gegeten

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Paul Boulange

2015-07-05 11:48:35

Beoordeling

Het eten
De bezorging



ton verdonschot

2015-06-01 16:20:55

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Corina Sijm-Kosters

2015-05-08 17:17:10
Top !

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2015-04-28 12:02:15
Top

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2015-04-15 11:29:47
Jammer dat de kortingsbon maar 1 maand geldig is en super dat de salade nog werd nabezorgd. met ijsje voor het "leed".

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2015-03-28 16:12:25
Het eten was goed, net als altijd.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Paul Boulange

2015-03-22 14:25:36
Bezorging en afhandeling is keurig

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Henry van Oosten

2015-01-14 13:52:59
Hallo Ik bestel al een geruime tijd eten. En over het algemeen gaat het goed. Maar helaas gaat het ook vaak mis met de bestellingen. Vooral met telefonische bestellingen. En ook met online bestellingen. Ik vind dat jullie daar meer aandacht aan moeten geven...... Het eten is prima.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2015-01-04 15:18:14
Heerlijke pizza's en gekruide aardappels! Handig zoals het nu via internet besteld kan worden. De bezorging was precies zoals afgesproken! Jammer dat de rolpizza gescheurd was aan de bovenzijde!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Ineke Bollen-Hakvoort

2014-12-18 17:16:12
Alles was tip/top in orde. Erg lekker en goed warm. Ga zo door.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2014-12-17 19:38:36

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Yvonne Grent

2014-12-16 16:40:42
Ik vind het niet kunnen dat het restaurant niet telefonisch bereikbaar is.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2014-12-15 11:43:08
We hadden meerdere gerechten ,maar de pizza was wel erg lang onder weg geweest denk ik ,die was echt lauw ,beetje jammer vooral omdat we bijna achter buren zijn

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2014-12-01 11:29:37
Jammer dat t niet in drievaksbordjes aangeleverd wordt. Nu waren de frieten slap, rommelig verzorgd. De smaak was echter top. Dus na de schrik toch heerlijk gegeten

Beoordeling

Het eten
De bezorging



jos de vries

2014-10-27 17:50:49
Zorg dat de bestelling klopen ook aan de balie a.u.b.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2014-10-27 13:41:33
Snel

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2014-10-25 20:18:05

Beoordeling

Het eten
De bezorging



J.G Nierop

2014-10-19 13:02:52
Bij onze laatste bestelling ontbrak het bakje pittige rode dressing. Vriendelijk groetend, J.G.N

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Ada Kaagman

2014-10-13 10:53:46
Het eten had iets warmer gemogen, alleen het midden van de Turkse pizza was nog warm. Misschien iets wat het warmer houd met de bezorging, alu folie is waarschijnlijk niet genoeg. Maar de bezorging, op de tijd die we aangegeven hadden en de smaak waren goed.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Raymond Van der gulik

2014-10-11 18:27:03
Dijkhuis eten altijd goed!!!nog niet hier gegeten?echt iets gemist!!!dijkhuis team,

Beoordeling

Het eten
De bezorging



T Preijer

2014-10-05 14:25:32
lekker gegeten, goede kwaliteit en voldoende hoeveelheid.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2014-10-03 11:31:21

Beoordeling

Het eten
De bezorging



tim preijer

2014-09-30 16:34:23
Geen.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2014-09-27 19:30:30
wat een service,kinderkadootje vergeten bij de bezorging, ging later de bel werd het helemaal nabezorgd met een heerlijk nagerecht erbij voor de service. als dit geen service is weet ik het niet meer,super hoor!!!!!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Anoniem

2014-09-26 16:55:35
Lekker eten voor een goede prijs. Snelle levering gezien de afstand. Het eten wat goed verpakt en daarom nog steeds lekker warm.

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Martijn

2014-09-04 11:49:47
Krijg al trek als ik het bezorgautootje van Dijkhuis zie rijden. Ik bestel vaak. Ook als ik moet overwerken. Werkt een stuk prettiger na een pizza of broodje döner kebab en Ben & Jerry's toe!

Beoordeling

Het eten
De bezorging



Pieter van der Gulik

2014-09-04 11:44:06
De lekkerste spareribs! Snel bezorgd dus goed warm en meer dan genoeg! En dat vanuit mijn luie stoel. Lekker hoor!

Beoordeling

Het eten
De bezorging

Uitleg bij onze medailles

Goud

Het gemiddelde gecombineerde cijfer is 4 of hoger. 

Zilver

Het gemiddelde gecombineerde cijfer ligt tussen de 3 en 4. 

Brons

Het gemiddelde gecombineerde cijfer is 3 of lager.

Winkelwagen